Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Inter Agrar Mehanizacija
  • 14.04.2024. 09:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Inter Agrar izložio najatraktivniji i najskuplji traktor na sajmu u Gudovcu

Najslikaniji, ali i najposjećeniji traktor nalazi se na izložbenom prostoru tvrtke Inter Agrar Mehanizacija. Otkrili su nam što su još izložili na sajmu i kakvi su im planovi za budućnost.

Foto: Karolina Rastija
  • 5.097
  • 389
  • 0

Da Fendt i dalje plijeni najveću pažnju posjetitelja potvrdili su nam iz tvrtke Inter Agrar Mehanizacija koji su na 25. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu izložili upravo traktore tog brenda, kao i Valtrine traktore, uz priključke marke Lemken te prikolice Pronar i Palms.

"Na prvom mjestu su nam najvažniji brendovi AGCO grupe Fendt i Valtra, za koje smo jedini ovlašteni uvoznik i distributer na području RH kao i brendova Ponsse i Palms. Također smo ponosni da su se našoj firmi priključili brendovi Pronar i Lemken. Treba naglasiti da je Inter Agrar Mehanizacija dio slovenske firme Interexport d.o.o., koja je na tržištu prisutna još od 1994. godine", rekla je Ajda Brazda Mlakar, prokurist u Inter Agrar Mehanizaciji.

Prodavač s najdužim stažom u ovoj tvrtki Damir Damjanov opisao je kako su se proširili na spomenute brendove za šumarski sektor, pa su tako Ponsse traktori za šumarstvo, Palms šumarske prikolice. Dodao je kako u ponudi imaju specijalne voćarske traktore od 70 do 110 KS te ratarske od 70 do oko 500 KS.

Najslikaniji je Fendt 942 Vario

"Ove godine smo izložili traktor Fendt serije 200P, to je model koji je idealan za voćnjake jer je najširi u toj seriji", ističe, dok su od Fendtovih ratarskih traktora izložili seriju 500, novu seriju 700 s 200-300 KS, a to su ujedno i najprodavaniji modeli u Europi. Tu je i serija 900 od 420 KS.

"Najslikaniji, ali i najposjećeniji je upravo najveći model 942 Vario vrijednosti 350 tisuća eura. Postoji i model serije 1000 koji je još veći i jači, a možda u budućnosti i njega dovedemo na sajam", rekao je.

vd
Djelatnici tvrtke Inter Agrar Mehanizacija na sajmu ispred Fendta 942 Vario

Od Valtre su došli sa M modelom, to je traktor niže snage 130-170 KS, zatim T modelom od 150-250 KS i novom serijom Q modela s 200-300 KS u kojem je dostupno mnogo Valtrinih tehnoloških inovacija.

"U ovom trenutku imamo prodajno-servisni centar u Đakovu, a cilj nam je otvaranje još novih prodajno-servisnog centra na drugim dijelovima Hrvatske", istaknula je Ajda Brazda Mlakar.

Nova ekipa, novi planovi

Pojačali su i prodajnu ekipu, pridružili su im se Josip Koški i Karlo Kocijan koji već imaju iskustva u ovoj branši: "Stigli smo u sami vrh branše i privilegija nam je biti dio ekipe. Smatramo da je lakši dio ovog posla sama realizacija prodaje, no ono u čemu se razlikujemo od drugih je kvalitetna postprodajna podrška, u koju se konstantno ulaže", rekli su.

scd
Valtrin novi Q model

"Nadamo se pozitivnim rezultatima sa sajma, što više kontakata, upita i naravno, realizacije. Sve je po dogovoru, otvoreni smo prema svakom kupcu", rekla je Alja Čurković, koja je zadužena za marketing.

Lucija Čačija iz Bjelovara isprobavala je voćarski traktor Fendt. Rekla je kako se njena obitelj godinama bavila vinogradarstvom, imali su zastarjelu mehanizaciju. Došla je vidjeti novitete, kakva je sad ponuda u tom sektoru. "Ovi nisu tako mali kakvi bi nama trebali, ali čine se jako moćni", rekla je posjetiteljka.


Fotoprilog


Tagovi

Inter Agrar Mehanizacija Fendt 942 Vario Najveći traktor na sajmu Valtra traktori Pronar prikolice Ponsse Palms mehanizacija Ajda Brazda Mlakar Damir Damjanov Valtra Q model


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pogled u budućnost 💚