Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Se-kra
  • 17.04.2024. 12:00

U Se-krinoj ponudi od sada i poznate Brantner prikolice

Se-kra je na sajmu u Gudovcu izložila popularne japanske Kubota traktore. Za M5112 direktor tvrtke Goran Žuljević kaže da je njihov naprodavaniji model, dok su za MS dobili nagradu za najbolji sajamski traktor.

Foto: Karolina Rastija
  • 3.068
  • 256
  • 1

Tvrtka Se-kra, u čijoj ponudi možete pronaći širok izbor traktorskih priključaka, originalnih rezervnih dijelova, razne poljoprivredne mašinerije, kao i popularne Kubota traktore, predstavila se i ove godine na 25. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu.

Na dobro poznatom sajamskom prostoru Gudovac izlažu 20 godina zaredom, kako na proljetnom, tako i na jesenskom, a njen direktor Goran Žuljević otkrio nam je što je trenutno traženo na tržištu te koji njihov traktor je najprodavaniji među našim poljoprivrednicima.

Novost u ponudi su im Brantner prikolice, ove godine ih ekskluzivno zastupaju, a, kako Žuljević pojašnjava, tu su najzanimljivije tandemke i dvoosovinke.

Najprodavanija "petica"

"Tradicionalno izlažemo Kubota traktore i kosilice, puno vrsta traktorskih priključaka i strojeva za poljoprivredu i obradu zemlje", rekao je te dodao kako raspolažu s traktorima u rasponu snaga od 12 do 170 KS. "Oni mali pogodni su za voćnjake, vinograde, maslinike, ovisno o potrebama samog poljoprivrednika", naglašava. 

Pokrivaju cijelo hrvatsko tržište, kaže i često se mogu vidjeti u komunalnim poduzećima i općinama, dok oni veći na slavonskim njivama.

fsd
M5 model privlačio pažnju posjetitelja

"Ima zainteresiranosti za ove traktore, dugi niz godina predstavljamo brend i sve više je poznat na ovim prostorima", ističe naš sugovornik dodajući da je specifičan po tome jer dolazi iz Japana i zapravo sve dijelove proizvode tamo, samostalno u svojoj tvornici.

Njihova "petica" odnosno model M5112 bio je nominiran i za Traktor godine, ističe Žuljević, a to je ujedno i najprodavaniji model Kubota traktora. Snage je 114 KS, idealan je za srednja gospodarstva. Odlikuje ga mala potrošnja, velika okretnost i pregledna kabina. S relativno malom masom od svega 3.420 kilograma te uz kombinaciju s uskim kotačima, M5 je vrlo poželjan za poslove vezane za obradu tla. Kod skretanja postiže zakretni kut prednjih kotača od čak 55 stupnjeva, tako da mu radijus okretanja bez kočenja iznosi samo 4,2 metra.

Tu je i puno standardne opreme koja je ugrađena u traktor, kao što je elektrohidraulični reverzer za promjenu smjera vožnje bez uporabe kvačila, standardno ugrađene pužne brzine pomoću kojih je moguće postići brzinu od samo 340 m na sat, samoblokirajući prednji diferencijal, elektrohidraulična blokada stražnjeg diferencijala, klima uređaj... Sve to, čuli smo, olakšava posao svakom poljoprivredniku, bilo da se radi o manje ili teže zahtjevnim poslovima od više sati za upravljačem.

Proglašen najboljim sajamskim traktorom

"Imamo sve veći broj kupaca, i to onih koji imaju već dvije, tri, pa i četiri Kubote u dvorištu što dovoljno govori o njenoj kvaliteti", rekao je direktor tvrtke.

Tim od 30 ljudi svakodnevno stoji kupcima na usluzi, a imaju i dva servisna centra na lokacijama u Sesvetskom Kraljevcu i u Mirkovcima. "Imamo pet obučenih servisera koji su stalno dostupni. Garancija na traktore je dvije godine, a moguće je doplatiti za pet godina, što malo tko nudi od ostalih zapadnih proizvođača", ističe Žuljević te poručuje da im je većina modela dostupna za isporuku odmah.

vdf
Goran Žuljević prima nagradu za najbolji sajamski traktor (Foto: Bjelovarski sajam)

Dobitnici su i nagrade na sajmu. Naime, u suradnji s Agronomskim fakultetom u Zagrebu održan izbor najboljeg sajamskog traktora i sajamske sijačice. Zavod za mehanizaciju i autonomne sustave u poljoprivredi dobio je izbor opreme, a temeljem ocjenjivanja karakteristika strojeva u navedenim kategorijama, povjerenstvo je u kategoriji 1, Traktori izabralo traktor Kubota MS tvrtke Se-kra. Čestitamo!

Za više informacija obratite im se na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

Se-kra Kubota traktori Goran Žuljević Bjelovarski sajam Brantner prikolica M5112 Kubota Kubota MS Najbolji sajamski traktor


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Se-kra d.o.o.

Sesvetski Kraljevec, Hrvatska
tel: 01 / 2047 - 888, e-mail: se-kra@se-kra.hr web: http://www.se-kra.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]