Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 07.04.2024. 13:30
  • Vukovarsko-srijemska, Ilok

Posjetite iločki Walk & Wine i uživajte u autentičnim vrstama vina

Vikend 19. do 21. travnja rezerviran je za sve posjetitelje koji žele spojiti ljubav prema hodanju s autentičnim vinima lokalnih prozvođača, a uz to se dobro zabaviti, poručuju organizatori manifestacije.

Foto: FB/Posjeti Ilok
  • 295
  • 55
  • 0

Manifestacija koja spaja vrhunska vina, gastro ponudu i predivan krajolik, iločki Walk & Wine održava se po drugi put u srcu Srijema, odnosno na obroncima Fruške gore u periodu od 19. do 21. travnja.

Šetnja kroz najljepše vinograde s čašom vina u ruci, posjet priznatim vinarijama i podrumima koji čuvaju neke od najpoznatijih sorti vina, stanice s bogatom ponudom srijemskih delicija, vodiči iz HPD Liska te večernje opuštanje uz koncert benda "Posegana“ u atriju dvorca Odescalchi samo su neki od razloga zašto posjetiti ovu manifestaciju, stoji u priopćenju udruge Posjeti Ilok.

Ovaj dvodnevni događaj nudi dvije rute pješačenja na 12 i 14 km dugim stazama, a prilagođen je, kažu, svim razinama kondicije.

Početak zanimljive šetnje uz čašu vina predviđen je u subotu u jutarnjim satima gdje će svi sudionici dobiti potrebne upute.

Ilok ima svoju priču. Pozivamo vas da brige ostavite na ulazu i da nas posjetite jer iz Iloka se nitko nije vratio gladan i žedan, a ni ravnodušan“, poručili su organizatori.

Kotizacija za sudjelovanje u ovom rekreativno-gastronomskom doživljaju iznosi 65 eura.

Prijave traju do 12. travnja, a više o tome kako se prijaviti, pronaći smještaj te detaljne informacije o programu događaja možete pronaći ovdje.


Tagovi

Walk & Wine Vino Ilok Posjeti Ilok Kotizacija Prijave


Autorica

Suzana Jović

Više [+]

Magistra nutricionizma i znanosti o hrani. Ljubiteljica hrane i zaljubljenica u prirodu. Rado potiče svijest o važnosti pravilne i zdrave prehrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tips&tricks: Ako muku mučite s rovcima (mrmcima) u vrtovima, iskoristite stare plastične posudice od cvijeća, jogurta i sl., izrežite dno i pri sadnji korijen neka bude u posudici, zatrpajte zemljom i nadajte se najboljem :D Mi ovako sadimo... Više [+]