Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 26.10.2015. 18:40

Hladnije i sunčano!

Očekuju se povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

  • 168
  • 16
  • 0

U kontinentalnim predjelima promjenjivo do pretežno sunčano, dok se u Lici i Gorskom Kotaru očekuje promjenjivo do pretežno oblačno vrijeme. Uz hladnija jutra, očekuje se da će temperatura pri tlu biti ispod točke smrzavanja.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka uglavnom od 14°C do 10°C u nizini prema kraju razdoblja, a u gorju od 11°C do 6°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u nizini i gorju u granicama od 6°C do 1°C, a prema kraju razdoblja moguć je i koji stupanj manje. Duž Jadrana se očekuje pretežno sunčano i suho vrijeme.

Izgledi za Hrvatsku za 30.10.2015 do 01.11.2015.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 20°C do 15°C prema kraju razdoblja, a na Sjevernom Jadranu moguć je koji stupanj manje. Minimalne vrijednosti duž jadranske obale od 11°C do 6°C, a na otocima od 18°C do 13°C prema kraju razdoblja.

Temperaturne sume u kontinentalnim krajevima većinom ispod višegodišnjeg prosjeka, dok se duž obale očekuju većinom oko razine višegodišnjeg prosjeka za ovo doba godine. Očekuju se povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.


Izvori

Državni hidrometeorološki zavod


Tagovi

Vremenska prognoza Sunčano Hladnije Suho


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."