Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 30.07.2014. 09:57

Izgledi za Hrvatsku za 01.08.2014-03.08.2014

Vladat će za ovo doba godine povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom

Foto: freedigitalphotos.net
  • 127
  • 10
  • 0

U kontinentalnim predjelima se očekuje pretežno sunčano do djelomično oblačno te suho vrijeme. Tek početkom razdoblja moguć je mjestimičan grmljavinski pljusak.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka u nizini uglavnom od 23 do 31°C, a u gorju od 20 do 28°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od 17 do 20°C, a u gorju od 15 do 17°C. Duž Jadrana pretežno sunčano te suho vrijeme tijekom cijelog razdoblja. Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 26 do 30° C, a u unutrašnjosti Istre te u dalmatinskom zaleđu i koji stupanj manje. Minimalne vrijednosti od 16 do 23°C uz obalu, na srednjodalmatinskim otocima od 19 do 24°C, a u kontinentalnom zaleđu od 15 do 19°C.

Temperaturne sume u većini zemlje iznad razine višegodišnjeg prosjeka, dok u priobalnom području u razini ili malo ispod prosjeka za ovo doba godine. Vladat će za ovo doba godine povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Radovi na otvorenom Povoljni vremenski uvjeti Sunčano vrijeme Temperatura Prognoza za kopno Dalmacija Istra


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.