Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 03.06.2014. 08:40

Izgledi za Hrvatsku za 06.06.2014-08.06.2014

Očekuju se uglavnom povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom, osim krajem ovog razdoblja kada kiša može prekidati radove.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 101
  • 8
  • 0

U kontinentalnim predjelima će veći dio ovog razdoblja prevladavati djelomice do pretežno sunčano i suho. Krajem ovog razdoblja se očekuje promjenjivo oblačno vrijeme uz kišu. Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 22 do 27°C (u gorju većinom od 20 do 24°C). Minimalne vrijednosti temperature zraka od 13 do 17°C (u gorju od 10 do 14°C). Na Jadranu djelomice do pretežno sunčano.

Prema kraju razdoblja promjenjivo oblačno uz mjestimičnu kišu ili pokoji pljusak. Maksimalne vrijednosti temperature zraka uglavnom od 22 do 29°C, a minimalne od 15 uz obalu do 20°C na srednjodalmatinskim otocima, a u kontinentalnom zaleđu od 10 do 16°C. Temperaturne sume u cijeloj zemlji u razini ili malo iznad višegodišnjeg prosjeka. Očekuju se uglavnom povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom, osim krajem ovog razdoblja kada kiša može prekidati radove.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Sunčano vrijeme Vremenski uvjeti Temperature zraka Povoljni uvjeti Oblačno vrijeme Temperaturne sume DHMZ Agroprognoza


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.