Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 05.03.2014. 08:08

Izgledi za Hrvatsku za 07.03.2014-09.03.2014

Temperaturne sume u cijeloj zemlji u razini ili malo iznad višegodišnjeg prosjeka. Očekuju se razmjerno povoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.com
  • 181
  • 16
  • 0

U kontinentalnim predjelima se u prvoj polovici ovog razdoblja očekuje promjenjivo oblačno, povremeno uz uglavnom slabu kišu, u višem gorju moguće i malo snijega. Od sredine razdoblja djelomice do pretežno sunčano i suho. Maksimalne vrijednosti temperature zraka uglavnom od 10 do 15°C, samo na početku razdoblja nešto niže (u gorju od 6 do 12°C). Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od 0 do 5°C.

Na Jadranu se početkom ovog razdoblja očekuje promjenjivo oblačno uz moguće malo kiše na sjevernom dijelu. Od sredine razdoblja posvuda pretežno sunčano ili vedro te suho. Maksimalne vrijednosti temperature zraka uglavnom od 11 do 16°C. Minimalne vrijednosti uglavnom od 5 uz obalu do 12°C na srednjodalmatinskim otocima, a u kontinentalnom zaleđu od 0 do 5°C. Temperaturne sume u cijeloj zemlji u razini ili malo iznad višegodišnjeg prosjeka. Očekuju se razmjerno povoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.com


Tagovi

Oblačno DHMZ Rad na otvorenom Snijeg Kiša Agro prognoza Temperaturne sume


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.