Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • DHMZ
  • 08.01.2014. 12:46

Izgledi za Hrvatsku za 11.01.2014-13.01.2014

U kontinentalnom dijelu zemlje se u većem dijelu razdoblja očekuje pretežno oblačno, ali suho. Krajem razdoblja se očekuje kiša, mjestimice i susnježica, a u gorju i snijeg.

Foto: freepik.com
  • 227
  • 19
  • 0

U kontinentalnom dijelu zemlje se u većem dijelu razdoblja očekuje pretežno oblačno, ali suho. Krajem razdoblja se očekuje kiša, mjestimice i susnježica, a u gorju i snijeg. Ponegdje je moguća jutarnja magla ili sumaglica. Maksimalne vrijednosti temperature zraka na kopnu u prvom dijelu razdoblja u granicama od 5 do 10°C, a u drugom od -2 do 4°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u prvom dijelu razdoblja u granicama od -1 do 4°C, a u drugom od -6 do 0°C, u gorju i pokoji stupanj manje.

Duž Jadranske obale promjenjivo oblačno, povremeno uz malo kiše, koja će češća i obilnija biti na kraju ovog razdoblja. Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 8 do 14°C, prema kraju razdoblja od 3 do 8°C. Minimalne vrijednosti od 5°C uz obalu do 12°C na srednjodalmatinskim otocima, a u kontinentalnom zaleđu od 1 do 5°C, krajem razdoblja posvuda za nekoliko stupnjeva niže. Temperaturne sume uglavnom u razini višegodišnjeg prosjeka. Očekuju se djelomično nepovoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freepik.com


Tagovi

Kiša Snijeg Temperatura Vremenska prognoza Snijeg Zahlađenje Kiša Oblačno DHMZ Vremenske promjene

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posjetili smo lanjsku pobjednicu RuralFoto izbora, Ankicu Ursić Molnar, koja je osvojila 500 EUR za fotografiju jelena u baranjskoj noći. Uskoro ide i TV reportaža o njenoj priči...