Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 12.06.2014. 15:30

Izgledi za Hrvatsku za 13.06.2014-15.06.2014

Vladat će za ovo doba godine relativno povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 101
  • 9
  • 0

U kontinentalnim predjelima se očekuje pretežno oblačno, a prema kraju razdoblja i potpuno oblačno vrijeme uz moguću slabu kišu. Maksimalne vrijednosti temperature zraka u nizini uglavnom od 27 početkom razdoblja, do 19°C krajem razdoblja, a u gorju od 24 do 16°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od 19 početkom do 15°C krajem razdoblja, a u gorju od 17 do 11°C. Duž Jadrana pretežno do potpuno oblačno tijekom cijelog razdobljla, a prema kraju razdoblja očekuje se umjerena do obilna kiša.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 27 početkom razdoblja do 22°C krajem razdoblja, a u unutrašnjosti Istre te u dalmatinskom zaleđu i koji stupanj manje. Minimalne vrijednosti od 8 do 16 uz obalu, na srednjodalmatinskim otocima i koji stupanj više, a u kontinentalnom zaleđu od 9 do 12°C. Temperaturne sume iznad razine višegodišnjeg prosjeka u većem dijelu zemlje. Vladat će za ovo doba godine relativno povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Vremenska prognoza DHMZ Kiša Temperatura Djelomično povoljni uvjeti za rad Pretežno sunčano


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.