Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 13.02.2014. 08:25

Izgledi za Hrvatsku za 14.02.2014-16.02.2014

Očekuje se pretežno oblačno vrijeme uz mjestimičnu kišu. Relativno su nepovoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom

Foto: freedigitalphotos.net
  • 182
  • 15
  • 0

U kontinentalnim predjelima tijekom cijelog razdoblja se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz moguću slabu kišu krajem razdoblja. U gorju umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz moguću slabu kišu. Maksimalne vrijednosti temperature zraka na kopnu se očekuju uglavnom od 17 do 8°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od 6 do -2°C krajem razdoblja, u Lici i do -8.

Duž Jadrana umjereno do pretežno oblačno uz slabu do umjerenu kišu krajem razdoblja. Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 12 do 15°C, u unutrašnjosti Istre te u dalmatinskom zaleđu koji stupanj manje, a na srednjodalmatinskim otocima i koji stupanj više. Minimalne vrijednosti od 10 do 4°C uz obalu te 11 do 8°C na srednjodalmatinskim otocima, a u kontinentalnom zaleđu od 5 do 0°C prema kraju razdoblja.

Temperaturne sume na kopnu osjetno iznad višegodišnjeg prosjeka, a duž Jadrana osjetno iznad ili u razini prosjeka. Očekuju se relativno nepovoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

DHMZ Vremenska prognoza Oblačno vrijeme Kiša Nepovoljni uvjeti

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zajedno smo jači, reče žaba i zaputi se u nove pobjede #RuralFoto #životinje