Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 15.05.2014. 13:00

Izgledi za Hrvatsku za 16.05.2014-18.05.2014

Oblačno i kišovito vrijeme uz relativno nepovoljne uvjete za obavljanje manjih radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.com
  • 112
  • 9
  • 0

U kontinentalnim predjelima tijekom većeg dijela početka razdoblja se očekuje pretežno do potpuno oblačno vrijeme uz umjerenu do slabu kišu. Djelomično oblačno te suho vrijeme se očekuje prema kraju razdoblja. Maksimalne vrijednosti temperature zraka na kopnu se očekuju uglavnom od 9 početkom razdoblja do 18°C krajem razdoblja. Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od 7 do 9°C u nizini, a u gorju od 3 do 7°C.

Duž Jadrana potpuno oblačno početkom do pretežno oblačno vrijeme krajem razdoblja, uz moguću vrlo slabu kišu. Maksimalne vrijednosti temperature zraka uz obalu od 12 do 18°C, na otocima od 14 do 17°C, a u unutrašnjosti Istre te u dalmatinskom zaleđu od 11 do 16°C. Minimalne vrijednosti od 8 do 14°C uz obalu te 10 do 16°C na otocima, a u kontinentalnom zaleđu od 3 do 9°C. Temperaturne sume u cijeloj zemlji osjetno ispod razine prosjeka. Vladat će relativno nepovoljni uvjeti za obavljanje manjih radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.com


Tagovi

Vremenska prognoza DHMZ Kiša Oblaci Temperatura Nepovoljni uvjeti za rad


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.