Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 15.10.2013. 11:08

Izgledi za Hrvatsku za 18.10.2013-20.10.2013

U kopnenim predjelima se očekuje djelomice do pretežno sunčano, suho i razmjerno toplo vrijeme.

  • 251
  • 12
  • 0

U kopnenim predjelima se očekuje djelomice do pretežno sunčano, suho i razmjerno toplo vrijeme. Pred kraj razdoblja je uz pojačanu naoblaku mjestimice moguća uglavnom slaba kiša, a u gorju i poneki pljusak.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka na kopnu će biti u granicama od 18 do 24°C, a u istočnim predjelima i koji stupanj više (u gorskim predjelima od 16 do 19°C). Minimalne temperature se očekuju većinom između 7 i 13°C, sredinom razdoblja moguće i do 16°C. U prvom dijelu razdoblja na Jadranu i predjelima uz njega djelomice do pretežno sunčano, a zatim u drugoj polovici razdoblja promjenljivo oblačno s lokalnim neverinima.

Obilniji pljuskovi se krajem razdoblja očekuju uglavnom na sjevernom dijelu Jadrana. U najtoplijem dijelu dana se očekuje između 18 i 22°C, a u kontinentalnom zaleđu koji stupanj manje. Minimalne vrijednosti temperature zraka uglavnom od 13°C uz obalu do 19°C na otocima, a u kontinentalnom zaleđu od 8 do 13°C. Temperaturne sume će na kopnu biti iznad, a na moru uglavnom u razini višegodišnjeg prosjeka za ovo razdoblje.


Tagovi

Sunčano Toplo Temperatura