Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 19.06.2014. 18:40

Izgledi za Hrvatsku za 20.06.2014-22.06.2014

Vladat će za ovo doba godine relativno povoljni vremenski uvjeti početkom razdoblja za obavljanje radova na otvorenom.

  • 48
  • 3
  • 0

U kontinentalnim predjelima se očekuje pretežno sunčano vrijeme uz mogućnost za slabu kišu krajem razdoblja. Maksimalne vrijednosti temperature zraka u nizini uglavnom od 20 do 25°C, a u gorju od 19 do 22°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od 12 do 16°C, a u gorju od 9 do 12°C. Duž Jadrana pretežno sunčano tijekom cijelog razdoblja, a prema kraju razdoblja očekuje se slaba do umjerena kiša.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 23 do 27° C, a u unutrašnjosti Istre te u dalmatinskom zaleđu i koji stupanj manje. Minimalne vrijednosti od 13 do 20°C uz obalu, na srednjodalmatinskim otocima od 19 do 23°C, a u kontinentalnom zaleđu od 9 do 13°C. Temperaturne sume u većini zemlje u razini ili malo iznad razine višegodišnjeg prosjeka, a na području Dalmacije ispod razine prosjeka. Vladat će za ovo doba godine relativno povoljni vremenski uvjeti početkom razdoblja za obavljanje radova na otvorenom.


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Žetva prije žetve, led potukao usjeve, voćnjake, vinograde, povrtnjake

Užasno nevrijeme s tučom poharalo je dijelove Hrvatske, ponajviše njezin istok gdje su i ove godine stradale poljoprivredne kulture. Ogromna količina oborina uz led velič...

Više [+]