Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 21.05.2014. 11:36

Izgledi za Hrvatsku za 23.05.2014-25.05.2014

Očekuju se djelomično povoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 157
  • 13
  • 0

U kontinentalnim predjelima se do sredine ovog razdoblja očekuje djelomice do pretežno sunčano i suho vrijeme. Prema kraju razdoblja promjenjivo oblačno uz mogućnost za kišu ili lokalne pljuskove i to ponajprije na zapadu unutrašnjosti te u gorju. Maksimalne vrijednosti temperature zraka na kopnu uglavnom od 26 do 30°C, u drugoj polovici razdoblja od 22 do 26°C (u gorju od 20 do 25°C). Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od 13 do 17°C (u gorju od 9 do 14°C).

Na Jadranu djelomice do pretežno sunčano, a od sredine ovog razdoblja promjenjivo oblačno uz mogućnost za kišu ili lokalne pljuskove i to ponajprije na sjevernom dijelu. Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 19 do 26°C. Minimalne vrijednosti od 13 uz obalu do 18°C na srednjodalmatinskim otocima, a u kontinentalnom zaleđu od 12 do 15°C. Temperaturne sume na kopnu iznad, a na moru u razini višegodišnjeg prosjeka. Očekuju se djelomično povoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Vremenska prognoza DHMZ Kiša Temperatura Djelomično povoljni uvjeti za rad Pretežno sunčano


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.