Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 24.01.2014. 11:08

Izgledi za Hrvatsku za 24.01.2014-26.01.2014

Temperaturne sume u cijeloj zemlji osjetno ispod višegodišnjeg prosjeka. Očekuju se razmjerno nepovoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freepik.com
  • 134
  • 11
  • 0

U kontinentalnim predjelima se očekuje promjenljivo oblačno vrijeme, povremeno uz uglavnom slabu kišu, u gorju susnježicu ili snijeg, kojeg mjestimice može biti i u nizinama. Osjetno hladnije uz maksimalne vrijednosti temperature zraka uglavnom od -2 do 3°C (u gorju od -4 do 1°C). Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od -6 do -2°C (u gorju od -12 do -3°C). Na Jadranu se početkom ovog razdoblja očekuje oblačno uz kišu, a od sredine razdoblja djelomice sunčano i uglavnom suho.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka uglavnom od 5 do 11°C, u unutrašnjosti Istre te u dalmatinskom zaleđu koji stupanj manje. Minimalne vrijednosti uglavnom od -2 uz obalu do 10°C na srednjodalmatinskim otocima, a u kontinentalnom zaleđu od -6 do 2°C, samo na početku razdoblja posvuda koji stupanj više. Temperaturne sume u cijeloj zemlji osjetno ispod višegodišnjeg prosjeka. Očekuju se razmjerno nepovoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freepik.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tradicionalnu europsku hranu ugrožavaju kukci, biljne alternative i meso iz laboratorija?

Mađarsko predsjedavanje Vijećem EU započelo je 1. srpnja i odmah se uhvatilo u koštac obrane europske kulinarske tradicije. Na inicijativu Budimpešte, danas će 27 minista...

Više [+]