Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 24.04.2014. 10:50

Izgledi za Hrvatsku za 26.04.2014. - 28.04.2014.

Vladat će relativno povoljni uvjeti za obavljanje manjih radova na otvorenom u prvoj polovici razdoblja.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 156
  • 14
  • 0

U kontinentalnim predjelima tijekom cijelog razdoblja se očekuje djelomično do pretežno oblačno uz slabu kišu krajem razdoblja. Maksimalne vrijednosti temperature zraka na kopnu se očekuju uglavnom od 18 do 22°C u nizini, a u gorju od 12 do 17°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od 9 do 12°C u nizini, a u gorju od 7 do 10°C. Duž Jadrana djelomično do pretežno oblačno vrijeme tijekom cijelog razdoblja. Na sjevernom Jadranu tijekom razdoblja moguća je slaba kiša, dok je na južnom dijelu Jadrana slaba kiša moguća tek krajem razdoblja.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka uz obalu od 15 do 22°C, na otocima od 16 do 20°C, a u unutrašnjosti Istre te u dalmatinskom zaleđu od 15 do 22°C. Minimalne vrijednosti od 9 do 14°C uz obalu te 10 do 15°C na otocima, a u kontinentalnom zaleđu od 7 do 12°C. Temperaturne sume na kopnu većinom malo iznad višegodišnjeg prosjeka, na sjevernom Jadranu malo iznad prosjeka te na južnom Jadranu malo ispod razine prosjeka. Vladat će relativno povoljni uvjeti za obavljanje manjih radova na otvorenom u prvoj polovici razdoblja.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Vremenska prognoza DHMZ Kiša Oblačno vrijeme Povoljni uvjeti Radovi na otvorenom


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.