Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 25.03.2015. 13:10

Izgledi za Hrvatsku za 27.03.2015-29.03.2015

U drugoj polovici razdoblja vladat će za ovo doba godine relativno povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

  • 219
  • 20
  • 0

U kontinentalnim i gorskim predjelima početkom razdoblja prevladavat će pretežno oblačno uz moguću umjerenu kišu, a prema kraju razdoblja promjenjivo oblačno. Maksimalne vrijednosti temperature zraka u nizini uglavnom od 13°C do 15°C, a u gorju od 9°C do 13°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u nizini u granicama od 8°C do 2°C prema kraju razdoblja, a u gorju od 6°C do 0°C. Duž Jadrana promjenjivo oblačno uz mogućnost za slabu kišu početkom razdoblja, a u ostatku razdoblja promjenjivo oblačno s dužim sunčanim razdobljima.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 20°C do 12°C. Minimalne vrijednosti od 10°C do 8°C duž jadranske obale, na otocima od 11°C do 13°C te u kontinentalnom zaleđu od 6°C do 1°C. Temperaturne sume u cijeloj zemlji većinom iznad razine višegodišnjeg prosjeka za ovo doba godine. U drugoj polovici razdoblja vladat će za ovo doba godine relativno povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.


Tagovi

Vremenska prognoza Kiša Povoljni uvjeti Oblačno


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Djetinjstvo u prirodi 🍀🌼👣 #RuralFoto #priroda