Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 25.10.2013. 11:26

Izgledi za Hrvatsku za 27.10.2013-29.10.2013

U kopnenim predjelima se očekuje djelomice do pretežno sunčano, uglavnom suho te u prvoj polovici razdoblja i dalje iznadprosječno toplo vrijeme

Foto: freepik.com
  • 308
  • 15
  • 0

U kopnenim predjelima se očekuje djelomice do pretežno sunčano, uglavnom suho te u prvoj polovici razdoblja i dalje iznadprosječno toplo vrijeme. Samo je mjestimice u zapadnim i gorskim predjelima prema kraju ovog razdoblja moguća pokoja kap kiše. Maksimalne vrijednosti temperature zraka na kopnu će biti u granicama od 19 do 23°C, a pred kraj razdoblja između 14 i 17°C. Minimalne temperature se očekuju većinom između 10 i 14°C, na kraju razdoblja od 5 do 7°C.

Na sjevernom dijelu Jadrana promjenljivo oblačno, povremeno s kišom ili lokalnim pljuskovima, a na srednjem i južnom Jadranu većinom djelomice do pretežno sunčano i suho. U najtoplijem dijelu dana se očekuje između 17 i 22°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka uglavnom od 12°C uz obalu do 19°C na otocima, a u kontinentalnom zaleđu od 8 do 11°C. Temperaturne sume će na kopnu biti osjetno iznad, a na moru uglavnom u razini višegodišnjeg prosjeka za ovo razdoblje.

Foto: freepik.com


Tagovi

Vremenska prognoza Sunčano Suho Izgledi Kiša