Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 28.12.2017. 12:00

Kakvo nas vrijeme čeka za doček Nove godine?

Izgledi vremena od 31.12. do 2.1.

Foto: Pixabay/Free-Photos
  • 391
  • 26
  • 0

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda, u razdoblju od 31. prosinca do 2. siječnja, u kontinentalnim se krajevima Hrvatske očekuje uglavnom vedro vrijeme ali s jutarnjom maglom. Na samom početku razdoblja hladno, a zatim postupno sve toplije na kraju razdoblja sa slabom kišom.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka na kontinentu u granicama od 5°C početkom razdoblja do 13°C krajem razdoblja (u gorskoj Hrvatskoj od 3°C do 8°C). Minimalne vrijednosti temperature zraka na kontinentu u granicama od -6°C početkom razdoblja do 5°C krajem razdoblja (u gorskoj Hrvatskoj od -10°C do 5°C). Uzduž Jadrana maksimalne vrijednosti temperature zraka od 8°C do 15°C, minimalne vrijednosti od -1°C do 10°C, u kontinentalnom zaleđu od -6°C do 4°C. Temperaturne sume znatno iznad prosjeka za ovo doba godine.

Foto: Pixabay/Free-Photos


Tagovi

Agro prognoza DHMZ


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".