Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 15.09.2015. 15:20

Krajem tjedna čekaju nas pljuskovi s grmljavinom!

Očekuju se uglavnom povoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom, osim krajem tjedna kada kiša i pljuskovi mogu ometati radove.

  • 165
  • 15
  • 0

Na kopnu se nastavlja pretežno sunčano, suho i vruće vrijeme dok su prema kraju tjedna mogući kiša i pljuskovi i to ponajprije u zapadnim, središnjim i gorskim predjelima.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka na kopnu uglavnom od 26°C do 33°C, krajem tjedna oko 21°C (u gorju od 22°C do 26°C, krajem tjedna oko 18°C), a minimalne u granicama od 13°C do 18°C (u gorju od 11°C do 16°C). Na Jadranu će i dalje prevladavati pretežno sunčano i vruće vrijeme.

Izgledi za Hrvatsku za 18.09.2015 do 20.09.2015.

Prema kraju tjedna su izgledni kiša i pljuskovi praćeni grmljavinom i to ponajprije na sjevernom dijelu Jadrana. Maksimalne vrijednosti temperature zraka uglavnom od 26°C do 32°C, krajem tjedna nešto niže. Minimalne vrijednosti od 18°C uz obalu do 24°C na otocima, a u kontinentalnom zaleđu od 15°C do 20°C.

Temperaturne sume iznad prosjeka za ovo razdoblje. Očekuju se uglavnom povoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom, osim krajem tjedna kada kiša i pljuskovi mogu ometati radove.


Izvori

Državni hidrometeorološki zavod


Tagovi

Vremenska prognoza Temperaturne sume Sunčano Povoljni uvjeti UV indeks Izgledi


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."