Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 06.05.2015. 08:45

Nakon sunca dolaze pljuskovi!

U drugoj polovici razdoblja vladat će za ovo doba godine djelomično nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: depositphotos.com,
  • 187
  • 17
  • 0

U kontinentalnim i gorskim predjelima pretežno sunčano početkom razdoblja, a u drugom dijelu razdoblja prevladavat će pretežno oblačno uz moguću slabu do umjerenu kišu. Maksimalne vrijednosti temperature zraka uglavnom od 20°C do 24°C, a u gorju i koji stupanj niže. Minimalne vrijednosti temperature zraka u nizini u granicama od 10°C do 13°C, a u gorju od 8°C do 10°C.

Izgledi za Hrvatsku za 08.05.2015-10.05.2015

Duž Jadrana početkom razdoblja pretežno sunčano, a u drugoj polovici razdoblja promjenjivo oblačno uz mogućnost za mjestimičnu slabu do umjerenu kišu te pojavu pljuska. Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 21°C do 26°C. Minimalne vrijednosti od 11°C do 15°C uz obalu, a na srednjodalmatinskim otocima od 14°C do 17°C. Temperaturne sume u cijeloj zemlji iznad višegodišnjeg prosjeka za ovo doba godine. U drugoj polovici razdoblja vladat će za ovo doba godine djelomično nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: depositphotos.com, @ggkuna


Tagovi

Kiša Oblačno Vremenski uvjeti Pljusak Toplo


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."