Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 21.05.2016. 18:00

Nakon sunca dolazi kiša!

U većem dijelu razdoblja očekuju se povoljni, osim na samom kraju razdoblja kada se očekuju nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje poljoprivrednih radova na otvorenom.

Foto: vii
  • 1.596
  • 79
  • 0

Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, očekuje se uglavnom suho i sunčano vrijeme, ali na kraju razdoblja opet je moguća kiša obilnija u središnjoj i gorskoj Hrvatskoj.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka uglavnom do 25°C (u gorju do 22°C), ali na samome kraju razdoblja u osjetnijem padu te se očekuje oko 17°C (u gorju oko 14°C), a minimalne u granicama od 12°C do 8°C (u gorju od 10°C do 6°C).

Izgledi za Hrvatsku za 21.05.2016-23.05.2016

Na Jadranu se očekuje uglavnom suho i sunčano, ali na samome kraju razdoblja moguća je slaba kiša. Maksimalne vrijednosti temperature zraka na Jadranu uglavnom od 25°C do 18°C na kraju razdoblja.

Minimalna temperatura zraka na Jadranu uglavnom od 18°C do 14°C na, a u kontinentalnom zaleđu od 12°C do 7°C. Temperaturne sume uglavnom malo ispod prosjeka za ovo razdoblje. U većem dijelu razdoblja očekuju se povoljni, osim na samom kraju razdoblja kada se očekuju nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje poljoprivrednih radova na otvorenom.

Foto: vii45/bigstockphoto.com


Izvori

Državni hidrometeorološki zavod


Tagovi

Vremenska prognoza Sunčano Oblačno


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."