Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 22.07.2015. 11:55

Očekuje nas nestabilno vrijeme s pljuskovima!

U kontinentalnim predjelima u većem dijelu razdoblja prevladavat će promjenjivo sunčano i nestabilno vrijeme s mogućnošću pojave mjestimičnih pljuskova praćenih grmljavinom.

  • 188
  • 17
  • 0

U kontinentalnim predjelima u većem dijelu razdoblja prevladavat će promjenjivo sunčano i nestabilno vrijeme s mogućnošću pojave mjestimičnih pljuskova praćenih grmljavinom. Maksimalne vrijednosti temperature zraka uglavnom od 33°C početkom razdoblja do 28°C krajem razdoblja. U gorju maksimalne temperature zraka od 31°C do 26°C prema kraju razdoblja. Minimalne vrijednosti temperature zraka u nizini u granicama od 20°C do 23°C, a u gorju od 17°C do 20°C.

Izgledi za Hrvatsku za 24.07.2015-26.07.2015

Duž Jadrana početkom razdoblja očekuje se promjenjivo sunčano i nestabilno vrijeme uz moguću pojavu mjestimičnih pljuskova praćenih grmljavinom, a u ostatku razdoblja pretežno sunčano. Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 35°C početkom razdoblja do 30°C prema kraju razdoblja, kada je moguć i pokoji stupanj manje. Minimalne vrijednosti od 23°C do 27°C, a na otocima moguć i pokoji stupanj više. Temperaturne sume u cijeloj zemlji iznad višegodišnjeg prosjeka za ovo doba godine. Od sredine razdoblja se očekuju povoljniji uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.


Izvori

Državni hidrometeorološki zavod


Tagovi

Vremenska prognoza Temperaturne sume Sunčano Povoljni uvjeti UV indeks Izgledi Nestabilno vrijeme Pljuskovi


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."