Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson Activa S

Žetva je vrh vrhunaca ratarskog posla. Ne samo što je to kraj jednog posla i trenutak kada skupljamo plodove rada, nego je to i u tehnološkom smislu vrhunac posla. I ono što danas obavlja kombajn doista je pravo čudo. A kombajn marke Massey Ferguson 7345 smo zatekli na bregovitim oranicama Zlatne doline. Pred nama je doslovce gutao ječam fantastičnom brzinom.

Kombajn s 243 konjske snage jedan je od najsuvremenijih kombajna na tržištu i opremljen je hederom radnog zahvata 5,5 metara s Power Flow sistemom za učinkovitost rada. Tu je i jedna od najboljih kabina na tržištu. No i prema broju hektara po satu je najbolji, odnosno, odnos maksimalne brzine žetve i učinkovitosti i minimalnog gubitka uroda.

Prethodna galerija

Sljedeća galerija


Autor

Damir Rukovanjski

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.


Partner

Top Agro d.o.o.

Ulica Sv. L. B. Mandića 111, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 297 355, e-mail: info@topagro.hr web: http://www.topagro.hr/