Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javno savjetovanje
  • 18.11.2019. 10:30

Nacrt natječaja za provedbu tipa operacije 19.3.2.

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje. 

Foto: Pixabay/rawpixel
  • 831
  • 43
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje. 

Tema savjetovanja je: Nacrt natječaja za provedbu tipa operacije 19.3.2 "Provedba aktivnosti projekta suradnje“

Kako objašnjavaju, predmet Natječaja je dodjela sredstava u skladu s Pravilnikom o provedbi mjera Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. („Narodne novine“, broj 91/2019) za provedbu Podmjere 19.3. "Priprema i provedba aktivnosti suradnje LAG-a“, tipa operacije 19.3.2. "Provedba aktivnosti projekta suradnje“.

Svrha Natječaja je dodjela potpore za provedbu međuteritorijalnih i transnacionalnih projekata suradnje LAG-ova. Ciljevi su razmjena iskustava i primjera dobre prakse, prijenos znanja, poboljšanje kapaciteta LAG-a, promocija inovacija i stvaranje mreža. Korisnici su odabrani LAG-ovi, a ukupan iznos raspoloživih sredstava natječaja je 18.000.000 kuna

Najviši iznos potpore po projektu suradnje su ukupna dodijeljena sredstva za provedbu Podmjere 19.3. iz Ugovora, ali najviše 100.000 eura po LAG-u. Intenzitet potpore po pojedinom projektu suradnje određuje odabrani LAG, a može iznositi najviše do 100% (90% EU i 10% RH) od prihvatljivih troškova, ovisno o ograničenjima navedenima u Programu.

Savjetovanje je otvoreno do: 20.11.2019.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Javno savjetovanje Nacrt natječaja Ruralni razvoj Podmjera 19.3.


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".