Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uprava za ruralni razvoj
  • 29.05.2018. 11:00

Objavljen Pravilnik o provedbi mjere 7, idući mjesec natječaj za tip operacije 7.4.1.

Provjerite što donosi Pravilnik o provedbi mjere 7 Programa ruralnog razvoja!

Foto: Bigstockphoto/lovelyday12
  • 593
  • 35
  • 0

Pravilnik o provedbi mjere 7 "Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., objavljen je 25. svibnja u Narodnim novinama broj 48, navode iz Uprave za ruralni razvoj. 

"Stupanjem na snagu ovog Pravilnika, stječu se preduvjeti za raspisivanje natječaja iz mjere 7 prema novim procedurama koje ubrzavaju postupak dodjele sredstava. Sredinom lipnja 2018. godine očekuje se objava natječaja za tip operacije 7.4.1 "Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“, u kojemu će naglasak biti na dječjim vrtićima i zajedničkim vatrogasnim domovima, a dio sredstava bit će namijenjen i ostalim prihvatljivim vrstama projekata", objašnjavaju.

Također, kažu, do kraja lipnja objavit će se i natječaj za tip operacije 7.2.1 "Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda“.

Pravilnik možete pogledati ovdje.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Ruralni razvoj Mjera 7 Pravilnik


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).