Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rang liste
  • 10.08.2024. 12:00

Objavljene inicijalne rang liste za intervenciju 73.12. Potpora malim poljoprivrednicima

Objavljujemo ih isključivo radi informiranja javnosti i korisnika te one ni na koji način ne određuju konačan redoslijed zahtjeva za potporu korisnika, ističu iz APPRRR-a.

Foto: shutterstock/fotokostic
  • 7.753
  • 397
  • 1

Agencija za plaćanja objavila je inicijalne rang liste za intervenciju 73.12. Potpora malim poljoprivrednicima iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027.

"Objavljujemo ih isključivo radi informiranja javnosti i korisnika te one ni na koji način ne određuju konačan redoslijed zahtjeva za potporu korisnika", ističu iz APPRRR-a.

Ulaganja u digitalizaciju - stvarna potreba ili utrka za tri dodatna boda na natječaju?

Pojašnjavaju pritom da, s obzirom na to da u postupku administrativne kontrole može doći do umanjenja deklariranog broja bodova ili odbijanja zahtjeva za potporu, što rezultira pomicanjem redoslijeda tako da se zahtjevi koji su trenutno ispod crte mogu pojaviti iznad i obratno.

 Inicijalne rang liste možete pogledati ovdje.


Tagovi

Intervencija 73.12 Potpora Mali poljoprivrednici Rang lista APPRRR


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".