Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralni razvoj
  • 03.07.2017. 13:15

Odgoda raspisivanja natječaja za operaciju 7.2.1.

Odgađa se raspisivanje drugog natječaja za tip operacije 7.2.1., najavljenog za danas, 3. srpnja 2017. godine.

Foto: Bigstockphoto/kozorog
  • 1.001
  • 49
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede obavještava kako se odgađa raspisivanje drugog natječaja za tip operacije 7.2.1., ("Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju, pročišćavanje otpadnih voda"), najavljenog za danas, 3. srpnja 2017. godine. Razlog odgode je rad na obradi prvog natječaja za tip operacije 7.2.1., koji će uskoro biti završen. Završetkom obrade odnosno izdavanjem konačnih odluka od strane Agencije za plaćanja steći će se uvjeti za objavu drugog natječaja.

O novom datumu raspisivanja natječaja za tip operacije 7.2.1. i datumima održavanja radionica u svrhu pripreme korisnika za navedeni natječaj, bit ćete pravovremeno obaviješteni putem naše mrežne stranice i naših profila na društvenim mrežama, najavljuju.

Foto: Bigstockphoto/kozorog


Tagovi

Operacija 7.2.1. Odgoda Natječaj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#RuralFoto #priroda Polja kamilice na Bilogori