Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Biocrystal energizator
  • 01.04.2015. 11:55

Energizatori za biljke na bazi kristala!

Riječ je o proizvodu Biocrystal energizator za bilje, koji je osmislila, dizajnirala i proizvela tvrtka Biocrystal technologies iz Rijeke.

  • 1.724
  • 99
  • 0

Danas je na izuzetno popularnoj crowd funding platformi Indiegogo (platformi za kolektivno financiranje) osvanuo je i jedan hrvatski projekt.

Riječ je o proizvodu Biocrystal energizator za bilje, koji je osmislila, dizajnirala i proizvela tvrtka Biocrystal technologies iz Rijeke, a koji je na tržištu poznat pod nazivom Vito & Flora.

Vito i Flora (kao originalna inovacija iz Hrvatske), jedinstveni su u svijetu i predstavljaju potpuno prirodan i neškodljiv dodatak za brži i zdraviji rast te ljepši izgled sobnog bilja i lončanica. Pozitivno djelovanje ovog proizvoda temelji se na dobro znanim i dokazanim efektima kristala i njihovom pozitivnom djelovanju na sva živa bića (ljude, životinje i biljke). Ta najbolja svojstva kristala primjenjena su kroz Biocrystal tehnologiju, na kojoj se i temelji Biocrystal energizator za bilje.

Izlazak na Indiegogo crowd funding platformu ima za cilj prikupiti dodatna, tako potrebna sredstva za proizvodnju Vita i Flore u značajnijim količinama, čime će i cijena samog proizvoda biti dostupnija što širem krugu ljudi koji razmišljaju o zdravom okolišu i biljkama koje se tretiraju na potpuno prirodan način. "Nadalje, sredstva koja prikupimo putem crowd funding platforme uložit ćemo u daljnja istraživanja i testiranja Biocrystal energizatora za biljke, te mogućnosti njihove primjene i na većim vanjskim površinama", govore u tvrtki.

"Pored toga, uvjereni smo da je ova kampanja još jedan način za sjajnu prezentaciju inovativnosti hrvatskih poduzetnika, te vas pozivamo da nas u tome, u okviru svojih mogućnosti i podržite."

Pozivamo Vas da pogledate video kojim je Vita i Flora predstavljena cijelom svijetu:


Tagovi

Biocrystal energizator Biocrystal technologies Rijeka Vito & Flora Crowd funding Istraživanje Sobno bilje Lončanice Efekt kristala


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."