Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Nakon obilnih kiša i izmjena temperatura nastupa pojava bolesti, a za pravovremenu reakciju, kada standardna teška mehanizacija ne može ući na mekano tlo ili je sklop jednostavno prevelik pa ne može ući opće, otvara se mogućnost za korištenje bespilotnih letjelica – poljoprivrednih dronova!

S ponosom vam predstavljamo naše najnovije usluge na prekrasnom slavonskom polju suncokreta!

Na OPG Marin Barac u Osijeku, srcu prekrasne Slavonije, koristili smo najmodernije bespilotne letjelice današnjice, poljoprivredne dronove za špricanje, kako bismo obavili zaštitni tretman biološkim sredstvima s fungicidnim djelovanjem.

Kao što možete vidjeti iz priloga, naš tim stručnjaka ima sve potrebno za obavljanje ovakvih usluga, koji uključuje usluge savjetovanja, najmoderniju i pouzdanu opremu u suradnji sa OPG Brčić Ivan, te certificirane djelatnike za izvršavanje usluga sa bespilotnim letjelicama, posebno prilagođen za područje Slavonije.

Ovakva vrsta usluge može se obaviti za nasade suncokreta, kukuruza, soje, pšenice, ječma, krumpira i naravno drugih poljoprivrednih kultura. Ako imate potrebu za ovakvim uslugama ili želite saznati više, slobodno nam se javite na broj 091 946 6040 ili putem e-pošte na info@digitalagro.eu.

Zajedno gradimo budućnost održive poljoprivrede! 🌱🚁🌻

#digitalagro #djiagriculture #slavonija #suncokret #kukuruz #soja #krumpir #psenica #jecam #poljoprivreda #ratarstvo #osijek