Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Raonici

Poljoprivredna industrija ima koristi od širokog spektra priključaka koji zahvaćaju zemlju, od kojih svi doživljavaju različite razine trošenja zbog radnih uvjeta, formacija stijena, kvalitete tla i izbora osnovnog materijala od kojeg su priključna sredstva izrađena. Potreba za povećanom produktivnošću rezultirala je većom opremom, s većim radnim širinama koje zahtijevaju više razine održavanja i povećano vrijeme zastoja. Kao i kod svih ostalih vrsta potrošnih dijelova, što dulje poljoprivredni alati ostaju u upotrebi, to je veći njihov povrat ulaganja (ROI) i niži je ukupni trošak posjedovanja (TCO).

RJEŠENJA ZA POLJOPRIVREDNE PRIKLJUČNE STROJEVE ZA OBRADU TLA

Kako bi ublažili učinke trošenja na poljoprivredne alate koji se bave zemljom razvili smo razna rješenja za tvrdo navarivanje, prilagođena specifičnim radnim uvjetima i razinama istrošenosti.

Od složenih oblika tvrdog oblaganja ili različitih dizajna različitih veličina, imamo isplativo rješenje za rješavanje svakog izazova poljoprivrednog trošenja. Naši će stručni tehnički timovi odložiti najbolji potrošni materijal na pravo područje i poboljšati vrijeme rada vaših strojeva i njihovih priključaka. info@euro-optimum.hr