Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Ja sam Ewa Piasecka - dizajnerica interijera i zaljubljenica u agroturizam. Moj život se vrti oko dvije strasti koje harmonično spajam u svojem radu.

Kao dizajnerica interijera, moj cilj je stvaranje prostora koji ne samo da očaravaju estetikom, već prije svega zadovoljavaju potrebe mojih klijenata. Moja kreativnost i mašta omogućuju mi stvaranje jedinstvenih, personaliziranih projekata koji odražavaju karakter i stil života stanovnika. U svom radu naglašavam holistički pristup, kombinirajući funkcionalnost s estetikom i brinući o održivom razvoju.

Međutim, to nije kraj na dizajniranju interijera. Moja druga strast je agroturizam. Fascinira me život na selu, blizina s prirodom i mogućnost promoviranja ekoturizma. Zato se angažiram i u razvoju lokalnih projekata agroturizma. Podupirem lokalne poljoprivrednike, promoviram tradicionalne obrte i brinem o očuvanju kulturne baštine regije.

Za mene posao nije samo način života, već i način ostvarenja mojih strasti i vrijednosti. Dizajniranje interijera i agroturizam mi daju mogućnost stvaranja ljepote i promicanja održivog načina života. Svaki projekt u koji se uključim, za mene je ne samo profesionalni izazov, već i mogućnost izražavanja sebe i donošenja pozitivnih promjena u svijetu oko mene.