Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Objavljen popis prihvatljivih korisnika za Program potpore svinjogojcima

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavještava zainteresirane podnositelje da je sukladno Pravilniku o provedbi Programa potpore za izostanak prihoda od svinjogojske proizvodnje zbog mjera suzbijanja afričke svinjske kuge (NN 25/2024) Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju na svojim stranicama objavila Popis prihvatljivih korisnika za razdoblje nemogućnosti držanja svinja od 1. veljače 2024. godine do 30. travnja 2024. godine.

Podsjetimo, cilj je dodjela potpore za izostanak prihoda zbog nemogućnosti bavljenja svinjogojskom proizvodnjom uslijed naređenih mjera koje su na snazi zbog kontrole i suzbijanja afričke svinjske kuge sukladno relevantnim regulativama i mjerama kontrole bolesti, odnosno nemogućnosti držanja svinja. Proizvođači svinja na čijem objektu nije moguće držati svinje ne mogu ostvarivati prihod od svinjogojske proizvodnje.

Dostaviti Izjave do 30. svibnja

Naglašavaju kako je su roku od 15 dana od objave Popisa prihvatljivih korisnika odnosno do 30. svibnja 2024. godine, korisnici s Popisa zainteresirani za isplatu potpore, dužni dostaviti "Izjavu o prihvaćanju prava i obveza" ovjerenu potpisom (i pečatom za pravne osobe) na adresu Agencije.

Obrazac Izjave o prihvaćanju prava i obveza, Popis prihvatljivih korisnika, uvjete prihvatljivosti, prava i obaveze korisnika te iznose potpore i ostale detalje o potpori možete pronaći ovdje.

Foto: Depositphoto/vladacanon