Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Novi sustav eUčenje omogućuje poljoprivrednicima tečajeve i edukacije putem weba

Osmišljen je sustav eUčenje za potrebe educiranja poljoprivrednika. Razvilo ga je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ribarstva - Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede je u sklopu projekta "Pametna poljoprivreda" financiranog iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026., stoji na stranici Ministarstva.

Ističu kako je razvijen za potrebe educiranja poljoprivrednika koji su korisnici potpora iz intervencija Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike RH 2023.-2027. te za potrebe edukacije poljoprivrednika iz ostalih stručnih područja.

"Omogućava pohađanje tečajeva i edukacija onim poljoprivrednicima koji nisu u mogućnosti pohađati stručne tečajeve i edukacije u točno određeno vrijeme", poručuju.

Trenutno su kreirana dva edukacijska modula/tečaja: IAKS mjere i Eko Sheme + PVP biljna proizvodnja

Tečaj se, pojašnjavaju, organizira za grupu polaznika te se polaznicima omogućava prolazak lekcija u tečaju i dostupnost materijala, bilo kad i koliko god vremenski polazniku to odgovara. Dostupni su tijekom cijele godine za svaku pojedinu grupu u intervalima od po 3 tjedna, od 0-24 h.

Poljoprivrednici koji se odluče za pohađanje tečaja putem eUčenja prijavljuju se u tečaj na WEB stranicama AKIS platforme. Više o sustavu eUčenje i načinu prijave možete pronaći u ovdje.

Foto: Shutterstock/maxbelchenko