Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

VINSKI GRAD PULA

Vinski festival Vinski grad i ovog ljeta održat će se u Puli. Titov park od 11. srpnja do 4. kolovoza postat će mjesto na kojem će se moći kušati vrhunska vina
.
U nešto više od tri tjedna posjetitelji će svakog dana od 19:30 do 01 h u opuštenom, romantičnom ambijentu Vinskog grada uz samu rivu, imati priliku kušati brojna istarska, hrvatska ali i inozemna vina.
Istarske vinarije čija vina će posjetitelji moći kušati su: Benvenuti, Cattunar, Damijanić, Deklić, Fakin, Franc Arman, Matić, Medea, Marčeta, Pilato, Destileria Rossi i Vina Rossi te IQ- Istrian Qaulity (Capo, Damjanić, Geržinić, Kozlović, Matošević, Tomaz, Terzolo, Zigante…)
Osim njih, ponudu vinskog grada obogaćuju i hrvatske vinarije: Markota, Štampar i Vinarija Kutjevo, a inozemnu ponudu vina čine talijanski proizvođač prosecca Astoria, francuski Lillet, Sedlak i Kotolenko iz Slovenije te Tikveš iz Makedonije.

Veliki izbor vina popratit će i street food kreacije restorana Burin te Poli Dog, a spoj uz vino biti će i selekcija President sireva. Bit će tu i Cocktail House by Roto Dinamic te ponuda Estrella piva. Za svakodnevnu atmosferu u Titovom parku bit će zaslužen Jukebox.hr s glazbenom podlogom, a DJ Keđo dodatno će zagrijavati posjetitelje vikendom.

https://www.instagram.com/vinart_croatia/?hl=en i Facebooku Vinarta
https://www.facebook.com/vinartcroatia .

Pripremio: Tomislav Radić
Snimke: Vinart