Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Istarski okusi na Croatia Openu Umag

Taste Istria zona, sa suvremeno spravljenim istarskim okusima i mirisima nude se na Plava Laguna Croatia Opena Umag.
Posjetitelji mogu uživati u junećem burgeru Veli Jože čiji su sastojci, uz juneće meso, džem od luka, kremasta tartufata, panceta, cheddar i matovilac, kao i u burgeru Salvore s kozicama, lardom i sušenim rajčicama, burratom, pistacijom i matovilcem.
Na Munchy prikolici sprema se mediteranski katsu s račićima, pileći i veganski katsu, vege burger, bubble waffle te mediteranski frap (deep fried wrap) s piletinom, pršutom i ostalim kombinacijama.
Na fManjada by Pelagiusm( Manjada od pelagija) može se kušati „Pizza della Nonna“ . Fredi's Grill su jela s roštilja
Burgeri, tortilje i piadine nudi Street Food by Lukas, koji je poznat i po Istarskom burgeru koji u mekanom brioche pecivu ima spoj pečene junetine, mozzarelle, istarske pancete s umakom od tartufa i dodatkom svježe rikole.
Na kamiončiću Ema su craft sladoledi. Uz klasične mliječne varijante, nudi i veganske te bezglutenske sladolede. Tu je i kamiončić Ferdinand na kojem se spremaju slatke knedle različitih punjenja. knedle sa šljivama ili marelicama te s marakujom i divljom kupinom.
Osim raznovrsnih jela, Taste Istria zona na umaškom turniru nudi i selekciju vina istarskih vinara . Posjetitelji koji žele saznati više o lokalnim vinskim sortama mogu sudjelovati u kušanju pod nazivom „Skrivene čari istarskih vina“.
web stranica www.croatiaopen.hr .

.Pripremio: Tomislav Radić

Snimke: Atp Umag