Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Agro-tok postaje zastupnik rasipača tvrtke Agrex!

Prateći najnovije trendove u poljoprivredi te zahtjeve naših sadašnjih i budućih kupaca, odlučili smo proširiti partnerstvo te dodatno proširiti naš asortiman strojeva. Novi smo zastupnici za rasipače tvrtke Agrex iz Italije!

Zašto Agrex rasipači?

Agro-tok već je dugi niz godina zastupnik za brend Tulip nizozemske tvrtke Peeters Group koji u svojoj punudi imaju vrhunske rasipače. Riječ je o vrhunskim strojevima koji služe za bacanje mineralnog gnojiva isključivo u ratarstvu. Kvaliteta im je neupitna. Riječ je o proizvođaču koji je prvi u svijetu izumio rasipač.

No, gledajući na potrebe cjelokupnog tržišta, a osobito na male proizvođače koji se bave voćarstvom i vinogradarstvom, ponuda rasipača se sužava. Stoga smo odlučili proširiti ponudu prikladnim strojevima za proizvođače u voćarstvu i vinogradarstvu.

Agrex je talijanska tvrtka koja je u prodaju poljoprivredne mehanizacije uključena od davne 1968. godine. Agrex neprestano proširuje svoje poslovanje te dizajnira, proizvodi i prodaje poljoprivredne strojeve diljem svijeta.

U svojoj ponudi nude:

  • rasipače mineralnog gnojiva
  • rasipače soli
  • sušare 

Rasipače koje imaju u ponudi prilagođeni su potrebama velikih, ali i malih proizvođača u voćarstvu i vinogradarstvu. Cjelokupnu ponudu strojeva tvrtke Agrex možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici.

Kontakti za više informacija

Ne ustručavajte se kontaktirati nas kako bismo vam pružili više informacija ili poslali personaliziranu ponudu koja odgovara vašim potrebama! Možete nas kontaktirati na broj telefona 031 851 055 ili e-mailom na info@agrotok.hr.

foto: Agrex