Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Agro-tok na FarmShow-u: Iskoristite sajamske popuste!

Stiglo je vrijeme za najiščekivaniji događaj u svijetu poljoprivrede na našem području - FarmShow Osijek! Najveći sajam poljoprivredne mehanizacije ponovno se održava na starom mjestu - Sportsko-zračnoj luci Osijek (Čepin) od 7. do 9. lipnja 2024. godine. Ulaz je besplatan!

Već tradicionalna utrka traktora 

Na FarmShowu Osijek možete očekivati najnovije tehnologije, sjajne demonstracije, utrku traktora i još mnogo toga! Svečano otvorenje sajma je 7. lipnja u 10:00 sati, a uzbuđenje će dosegnuti vrhunac s utrkom traktora koja će se održati 9. lipnja u 14:00 sati. Pridružite nam se i budite dio ovog poljoprivrednog spektakla!

Agro-tok sajamski popusti

Tvrtka Agro-tok s ponosom najavljuje svoje sudjelovanje na sajmu FarmShow Osijek, gdje će izložiti vrhunsku poljoprivrednu mehanizaciju. Posebno za posjetitelje sajma, nude ekskluzivne sajamske popuste na strojeve i opremu. Ovo je idealna prilika da se upoznate s Agro-tok najnovijim proizvodima, dobijete stručne savjete i iskoristite posebne ponude.

Pretplatite se na Agro-tok Newsletter

Pozivamo sve posjetitelje i zainteresirane da se pretplate na Agro-tok Newsletter. Javljanjem na e-mail ivona.sagodic@agrotok.hr, možete redovito primati najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede, pratiti najnovije trendove, akcije i ostale korisne informacije. Ne propustite priliku biti informirani o svemu što je važno za vašu poljoprivrednu djelatnost.

Za više informacija o sajmu i Agro-tok ponudama, slobodno ih kontaktirajte na info@agrotok.hr.

Vidimo se na sajmu FarmShow u Osijeku!

foto: Agro-tok/FarmShow