Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Odaberite Selectis: TOP hibridi kukuruza, suncokreta i sorti soje

SELECTIS je novi sjemenski program pokrenut od jednog od najvećih i tradicionalno najpouzdanijih distributera poljoprivrednih inputa, tvrtke AgroChem MAKS d.o.o. 

Zašto SELECTIS?

SELECTIS predstavlja inovativan pristup sjemenarstvu i kroz ovaj sjemenski program želimo našim poljoprivrednicima osigurati najbolje svjetske sorte i hibride koji će se uspješno nositi s izazovima kao što su: klimatske promjene, konstantni stresni uvjeti, sve češće infekcije patogena i biološka nepredvidivost poljoprivrednih štetnika te manjak sredstava za zaštitu bilja…

To su naravno samo neki od izazova s kojima se naši poljoprivrednici susreću te zato izborom sorti i hibrida koji će uspješno odgovarati na sve zahtjevnije uvjete proizvodnje, uz već dokazanu paletu zaštite, ishrane bilja i biostimulatora, želimo im maksimalno pomoći u proizvodnom procesu. 

Proljetna sjetva 

Za proljetnu sjetvu izdvojili smo:

AgroChem MAKS pokrenuo novi sjemenski program Selectis, evo detalja

FULL LINE pristup poljoprivredi

S naših 15 terenskih stručnjaka želimo biti podrška poljoprivredniku u svim etapama proizvodnje. Sa sjemenom sve kreće, a s adekvatnom zaštitom i ishranom bilja koju već dugi niz godina osiguravamo želimo proizvođače dovesti do željenih prinosa.  

  • Vrhunski sjemenski materijal
  • Vrhunska gnojiva i biostimulatori
  • Vrhunska sredstva za zaštitu bilja

foto/video: AgroChem MAKS