Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Dan polja Agromens: I ove godine brojni strojevi i noviteti!

Agromens d.o.o. je privatna tvrtka, s poslovnicom u Bartolovcima, u neposrednoj blizini Slavonskog Broda, a od kraja prošle godine otvorena je i nova poslovnica u Gundincima. Obiteljska tradicija i poslovanje dugo više od 20 godina od samog početka usmjereno je na suradnju s poljoprivrednicima u Hrvatskoj i okolici.

Osnovne djelatnosti su prodaja i servis poljoprivredne mehanizacije, širok odabir rezervnih dijelova, ugovaranje poljoprivredne proizvodnje, otkup žitarica, stočna hrana, vrtlarstvo, voćarstvo i kompletni repromaterijal za poljoprivredu.

Širok asortiman poljoprivrednih strojeva na Danu polja

U nedjelju, 30.07.2022. od 17h pozivamo vas da dođete na Dan polja u Slobodnicu, Jelik 27 (Cesta Slobodnica-Kaniža). Iskoristite priliku i dođite vidjeti demo strojeva iz naše ponude te saznajte sve što vas o njima zanima. Hrana i osvježavajuće piće osigurani su za sve posjetitelje tijekom cijele prezentacije.

Podsjetimo, prva velika prezentacija poljoprivrednih strojeva poznatih brendova i priključaka u oragnizaciji tvrtke Agromens održana je prošle godine, također u srpnju. 

Kako je protekao prošlogodišnji Dan polja i što se sve moglo vidjeti i saznati, pročitajte i pogledajte OVDJE.

Iz našeg programa izdvajamo brendove

  • Pronar - Pronar je lider u proizvodnji te prodaji strojeva i opreme za poljoprivredu, komunalne usluge i transportnu industriju s gotovo 50% tržišnog udjela na poljskom tržištu.
    Pronar je i najveći svjetski igrač među proizvođačima kotača za poljoprivrednu i komunalnu mehanizaciju, pneumatskih i hidrauličnih sustava, osovina za prikolice, kao i čeličnih profila i plastičnih komponenti.
  • Rolamko - Rolmako strojeve u cijeloj Europi koriste profesionalni poljoprivrednici, nadaleko su poznati po kvaliteti i inovativnosti, a podrazumijeva se da zadovoljavaju najstrože standarde. 
  • Ermo - Poljoprivredni strojevi Ermo jamče najvišu kvalitetu i najnoviju vrhunsku tehnologiju.
  • Agromehanika - Agromehanika je poznati slovenski proizvođač prskalica i atomizera, a svi strojevi zadovoljavaju najstrože EU standarde.
  • Ino Brežice - Osim malčera i rasipača, Ino Brežice proizvodi vrhunske sijačice za okopavine po licenci Becker Njemačka., a za sve strojeve osiguravamo kvalitetan servis i brzu isporuku originalnih rezervnih dijelova.

Veselimo se vašem dolasku!

Za više informacija kontaktirajte nas na info@agromens.com ili +385 99 297 42 12.

foto: Agromens/Vjekoslav Hudolin