Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Vrhunske mašine Lely Welger i Fella sada su Massey Ferguson

Austro Diesel GmbH, generalni uvoznik renomirane marke Massey Ferguson za Centralnu i Istočnu Evropu, sada nudi uređaje za travnjake, prese za okrugle bale i kombinacije za presovanje - umotavanje dosadašnjih marki FellaLely/Welger pod imenom Massey Ferguson. Poljoprivrednici mogu da se i dalje oslanjaju na prvoklasni kvalitet i tehnologiju Lely/Welger i Fella, ali sada pod dokazanom markom Massey Ferguson.

"Ponosni smo što smo u mogućnosti da ponudimo poljoprivrednicima širok spektar visokokvalitetnih MF uređaja za travnjake, zasnovane na proverenoj tehnologiji i visokom kvalitetu Lely/Fella. Koncentrisanjem svih proizvoda pod okriljem Massey Ferguson, mi osiguravamo da poljoprivrednici širom Centralne i Istočne Evrope imaju pristup prvoklasnim kompletnim rešenjima iz jednog izvora i da se u roku od 24 sata mogu snabdeti originalnim rezervnim delovima koji su im potrebni, uključujući i za postojeće mašine Lely i Fella." objašnjava inženjer Johann Gram, suvlasnik i direktor kompanije Austro Diesel.

Sve na jednom mestu - mašine za žetvu stočne hrane, rezervni delovi i traktori

Kompanija Austro Diesel i njena mreža MF dilera stoga nije samo poželjna kontaktna tačka za poljoprivrednike kada su u pitanju MF traktori, već i kada su u pitanju prvoklasni kvalitet i originalni rezervni delovi za sadašnje mašine za žetvu stočne hrane MF odn. nekadašnje mašine Lely/Welger i Fella. Ne samo da novi MF korisnici imaju koristi od ovoga, već i korisnici sa starijim Lely/Welger i Fella uređajima.

Austro Diesel GmbH se raduje pružanju podrške poljoprivrednicima u potrazi za najboljim rešenjima za njihovu žetvu stočne hrane. Rezervni delovi za Massey Ferguson prese za okrugle bale, uređaje za umotavanje i uređaje za travnjake ili za mašine Lely/Welger i Fella su dostupni kod svih ovlašćenih Massey-Ferguson partnera.

Prvoklasni geni u MF mašinama za žetvu stočne hrane

Kompaniju Lely/Welger, pionire u oblasti poljoprivredne tehnike, 2017. godine preuzeo je AGCO, matična kompanija marke Massey Ferguson. Od 2020. godine se mašine Lely/Welger proizvode i prodaju pod imenom Massey Ferguson. Ova veza objedinjuje snage obe marke i nudi poljoprivrednicima sigurnost da visok kvalitet Lely/Welger mašina koje poznaju i vole sada nastavlja da živi pod imenom Massey Ferguson.

Kompaniju Fella, vodećeg proizvođača uređaja za travnjake, AGCO je preuzeo već 2011. godine. Od sredine 2024. godine. uređaji Fella se proizvode i prodaju samo kao mašine marke Massey-Ferguson. Ovaj korak osigurava da su dugogodišnje iskustvo i odlična reputacija kompanije Fella neprimetno integrisani u liniju proizvoda Massey-Ferguson kako bi poljoprivrednicima i dalje nudili najbolji kvalitet i performanse.

"Integracija mašina marke Lely/Welger i Fella u naš Massey-Ferguson asortiman proizvoda je značajan korak za nas i neprocenjiva dodatna vrednost za sve poljoprivrednike.", zaključuje Gram.

Tehnika i kvalitet marki Lely/Welger i Fella, sada pod markom Massey Ferguson - za dodatne informacije obratite se vašem MF distributeru www.austrodiesel.at/rs/trgovci/ ili kompaniji Austro Diesel na nenad.stepanic@austrodiesel.at+38599 22 98 415.

Foto: Austro Diesel