Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Nova perjanica Massey Ferguson-a biće predstavljena na Agritechnici

Massey Ferguson, svetski poznat AGCO brend (NYSE:AGCO), ponosno saopštava da će biti predstavljena potpuno nova perjanica njegove jednostavne za upotrebu i pouzdane serije na predstojećem sajmu Agritechnica u Hanoveru 12. novembra u 8.30 časova na štandu MF - hala 20, štand A27.

Od uključivanja novog traktora u paletu proizvoda imaće korist poljoprivrednici kroz veći izbor modela i nivoa performansi.

Finalista za renomirani naslov "Tractor of the Year" 

Najjači traktor koji je ikad proizveden u pogonu Bove u Francuskoj: Nova perjanica je već izabrana kao finalista renomiranog konkursa "Tractor of the Year".

Ovaj novi traktor najavljuje novu eru izvanrednog dizajna i pruža vrhunske performanse. On povezuje snagu i svestranost kako bi zadovoljio raznovrsne zahteve savremene poljoprivrede širom sveta.

Nova prostrana kabina brine za udoban rad. Serijska oprema MF Exclusive pruža visok nivo kontrole i povezivanja lakog za korišćenje kako bi se maksimalno povećala produktivnost, olakšalo rukovanje i smanjilo zamaranje vozača.

Ovim traktorom Massey Ferguson takođe uvodi novu automatizaciju visokog stepena. Opremljeni najnovijom tehnologijom, vozači će moći da koriste inteligentne metode obrade zemljišta kako bi povećali preciznost i učinak i tako podigli održivost na novi nivo.

Revidiran, snažan i štedljiv motor pruža visoke performanse i visok obrtni momenat, pri čemu pojednostavljeni sistemi smanjuju troškove održavanja i eksploatacije. Efikasan pogon je povezan sa jačim i poboljšanim prenosnikom koji obezbeđuje nesmetanu i efikasnu udobnost u vožnji.

Traktor je postavljen na robusnu šasiju i opremljen je snažnim prednjim i zadnjim podiznim mehanizmom kao i hidraulikom visokih performansi kako bi rukovao mnoštvom priključnih uređaja. Svestrana konstrukcija je idealna za primenu velikih priključnih uređaja na njivi kao i za bezbedan i ekonomičan transport teških tereta na putu.

foto: Austo Diesel GmbH