Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson traktor MF 9S dobitnik prestižnih nagrada

Massey Ferguson je za svoj traktor MF 9S primio nagradu Red Dot u kategoriji Dizajn proizvoda. Jednu od najtraženijih oznaka za kvalitet, međunarodni žiri dodeljuje proizvodima koji zahvaljujući izuzetno uspešnom dizajnu kupcima omogućavaju efikasno korišćenje tehnologije.

 „Ovo je ujedno potvrda da smo ispunili cilj koji smo postavili za MF 9S: da kupcima ponudimo inovativan dizajn, ali i efikasnu mašinu maksimalne produktivnosti. Renomirani članovi žirija su to prepoznali i nagradili Red Dotom” istaknuo je potpredsednik i izvršni direktor firme Massey Ferguson za Evropu i Srednji istok, Thierry Lhotte, i dodao kako je velika čast biti dobitnik ove posebne nagrade.

„Nakon sedam godina intenzivnog razvoja i ispitivanja, Massey Ferguson je prvi put ovaj veoma privlačan, ali i praktičan dizajn primenio u seriji MF 8S – koju su osmislili poljoprivrednici, za poljoprivrednike. Ovaj dizajn je već jednom dobio ovu nagradu, i to 2021. godine. Model MF 9S sada kreće u proizvodnju u Beauvaisu. Ponosni smo na uspeh dizajna Protect U, na spoj inovativne tehnologije i izuzetne snage, pouzdanost i poboljšano korisničko iskustvo. Sve to zajedno je posebno skrojeno za potrebe poljoprivrednika”, dodaje Lhotte.

MF 9S, osim nagrade Red Dot, nedavno je osvojio i „Grand Prix 2024” na sajmu Techagro u Brnu kao i „Grand Prix 2024” koju dodeljuju novinari renomiranog češkog poljoprivrednog časopisa Zemědělec.

Jedinstven dizajn

Ponuda serije MF 9S obuhvata 6 modela snage od 285 KS do 425 KS.

Massey Fergusonova karakteristična instalacija motora i kabine „Protect U” omogućava nenadmašnu preglednost i najveći stepen udobnosti. Ključ uspeha je veliki međuprostor od 18 cm između zatvorenog motora i kabine koji je zaslužan za upadljiv izgled ovih jedinstvenih mašina.

Svi modeli traktora MF 9S su opremljeni renomiranom kontinualnom transmisijom Dyna-VT koja omogućava efikasno iskorišćavanje dodatnog obrtnog momenta i veće snage ove mašine. Opremljena visokokvalitetnim opcijama, serija MF 9S spaja vrhunsku udobnost i produktivnost sa optimalnom povezanošću zahvaljujući sistemima MF Guide i MF Connect koji su deo serijske opreme.

Osim toga, MF 9S nudi dodatnu opremu za veću efikasnost, među kojima su sistemi MF AutoTurn, AutoHeadland, TIM (upravljanje uređajima traktora) i centralni sistem regulacije pritiska u gumama (CTIS). MF By You osim toga nudi veliki izbor fabrički ugrađene dodatne opreme za sve modele MF 9S. Zahvaljujući ovoj posebnoj usluzi, vozač može da radi opušteno, skoncentrisano i da postigne još veću udobnost i masimalnu produktivnost.

Foto: Austro Diesel GmbH