Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Serija MF 9S osvojila renomiranu nagradu

Massey Ferguson, svetski poznat AGCO brend, sa zadovoljstvom obaveštava da je njegova nova perjanica, serija MF 9S, ponovo trijumfovala i osvojila nagradu Innovation Farm Machinery Award 2025. Nagrada žirija je dodeljena u kategoriji – Traktori - powered by Materiel Agricole i Terre-Net (Francuska). Žiri ovaj prestižni žig kvaliteta dodeljuje proizvodima koji se ističu inovacijama koje poljoprivrednicima olakšavaju rad.

"Čast nam je što je MF 9S izabran za ovu posebnu nagradu od strane uglednog žirija", rekao je Jérôme Aubrion, direktor marketinga Massey Ferguson-a za Evropu i Bliski istok. "Ovim se potvrđuje naše zalaganje za razvoj pionirskih proizvoda koji pomažu našim klijentima da povećaju svoju produktivnost i postižu bolje rezultate. To je nagrađeno ovom nagradom od strane istaknutog žirija".

"MF 9S je razvijen od poljoprivrednika za poljoprivrednike i pruža izvanrednu snagu, pouzdanost i optimizovano korisničko iskustvo kao i inovativnu tehnologiju koja je posebno prilagođena različitim potrebama poljoprivrednika širom sveta", dodao je Aubrion.

Povezani sa budućnošću

Serija MF 9S nudi 6 modela snage od 285 KS do 425 KS. Massey Fergusonova karakteristična Protect-U instalacija motora i kabine pruža nenadmašnu preglednost i maksimalnu udobnost. Ključ uspeha pritom je upadljivo veliki međuprostor od 18 cm između kapsuliranog motora i kabine. Rezultat toga je prepoznatljiv izgled ovih mašina.

Svi traktori MF 9S su opremljeni dokazanom kontinualnom transmisijom Dyna-VT od Massey Fergusona koja daje novo upravljanje snagom da bi se pružio dodatni obrtni moment i snaga.

Serija MF 9S je opremljena izuzetnom opremom i kombinuje vrhunsku udobnost i produktivnost uz optimalnu povezivost preko MF Guide i MF Connect. Ove tehnologije su deo serijske opreme.

Pored toga, MF 9S nudi dodatne opcije za veću efikasnost, među njima MF AutoTurn, AutoHeadland i centralni sistem regulacije pritiska u gumama (CTIS). Uz to, centar za korisnike "MF By You" proširuje široku paletu proizvoda fabrički ugrađene dodatne opreme za seriju MF 9S. Ova specijalna usluga personalizacije omogućava vlasnicima traktora da dodatno povećaju produktivnost, udobnost vožnje i snagu kako bi optimizovali rad.

Foto: Austro Diesel GmbH