Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Finalist TotY 2024, novi model MF, premijerno na sajmu Agritechnica!

Na predstojećem sajmu Agritechnica u Hannoveru, 12. studenoga 2023. u 8:30h, na svom izložbenom prostoru u dvorani 20, štandu A27, Massey Ferguson će predstaviti potpuno novi model iz svoje serije pouzdanih traktora jednostavnih za rukovanje.

S ovim novim modelom traktora u svom asortiman, poljoprivrednici će moći uživaju u još većem izboru modela različitih performansi.

Finalist za prestižni naslov "Tractor of the Year" 

Najsnažniji traktor ikad proizveden u tvornici Beauvais u Francuskoj, novi MF model, već je odabran kao finalist renomiranog natjecanja „Tractor of the Year”.

Ovaj traktor uvodi nas u novu eru iznimnog dizajna i nudi najviše performanse. Spaja snagu sa svestranošću kako bi ispunio brojne zahtjeve suvremene poljoprivrede diljem svijeta.

Nova prostrana kabina omogućava komforan rad. Serijska oprema MF Exclusive nudi visoki stupanj jednostavnosti upravljanja i povezanosti kojima se povećava produktivnost, olakšava rukovanje i smanjuje umor vozača.

Massey Ferguson s ovim traktorom uvodi i novu, visokokvalitetnu automatizaciju. Opremljeni najnovijom tehnologijom, vozači mogu iskoristiti inteligentne načine obrade tla kako bi povećali preciznost i učinkovitost, a time podigli i održivost na novu razinu.

Modernizirani, snažni i štedljivi motor odlikuje se velikom snagom i visokim okretnim momentom, pri čemu se troškovi održavanja i operativni troškovi smanjuju zahvaljujući pojednostavnjenim sustavima. Učinkoviti pogon spojen je na jači poboljšani mjenjač koji osigurava neometan i učinkovit komfor u vožnji.

Ovaj traktor, građen na čvrstom podvozju, opremljen je snažnim prednjim i stražnjim podiznim uređajima i hidraulikom visoke učinkovitosti zbog čega je izvrstan za rad s brojnim priključnim uređajima. Svestrana konstrukcija idealna je za korištenje velikih priključnih uređaja na polju kao i za siguran i ekonomičan prijevoz teških tereta na cesti.

foto: Austo Diesel GmbH