Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

BASF predstavio novu formulu za zaštitu žitarica!

Pred 600-tinjak uzvanika BASF je na dvije lokacije predstavio novi fungicid za zaštitu žitarica.  7.12. u Čepinu i 13.12. u Zagrebu odabrani akteri iz sektora poljoprivrede imali su priliku saznati sve o tome zašto, te što je to Duett® Turbo.

Zaštita žitarica je sve zahtjevnija

Alma Udovčić, crop manager za ratarske usjeve Adriatic regije naglasila je kako zaštita žitarica postaje sve zahtjevnija.

"Prije svega, jer svake godine gubimo proizvode, borba sa bolestima je sve složenija, klima sve nepredvidljivija, a troškovi proizvodnje sve veći" navodi Udovčić te dodaje kako je doći do cilja sve teže, a pouzdanih alata koji će se uklopiti u budžet sve manje. "Upravo to je razlog zašto je tržištu bio više nego potreban proizvod kao što je Duett® Turbo" ističe.

Duett® je sinonim za tradiciju i BASF kvalitetu. Bio je to dugogodišnji standard prepoznat od strane tržišta kao proizvod koji nudi kvalitetu po vrlo prihvatljivoj cijeni. Upravo to će biti i novi Duett® koji je sada Turbo. Turbo prije svega jer je njegova osnova inovativna molekula Revysol®. Revysol® je jedinstveni triazol koji prkosi novim uvjetima proizvodnje te pruža temelje za stabilnu i profitabilnu proizvodnju.

Sezona 2023. je bila idelna za testiranje novog fungicida

Performanse ovog proizvoda predstavila je tehnička menadžerica Adriatic regije, Jadranka Aleksić, koja navodi kako su testirali ovaj fungicid kroz nekoliko sezona i u lokalnim uvjetima.

"Sezona 2023., bila je idealna prilika za testiranje fungicida Duett® Turbo u vrlo teškim uvjetima" kaže Aleksić. Naime, jak pritisak bolesti nije proizvođačima ostavio prostor za pogreške i propuste.

Duett® Turbo se idealno uklopio u program zaštite i savršeno obranio usjeve od septorije kao najznačajnije bolesti pšenice, ali i ostalih bolesti lista.

Fotogaleriju iz Čepina pogledjate OVDJE, a fotogaleriju iz Zagreba OVDJE.

"On je idealan fungicid za prvi tretman pšenice jer osigurava preventivnu zaštitu od širokog spektra bolesti u svim uvjetima proizvodnje pa čak i pri niskim temperaturama. Osim preventive, osigurava i dugotrajno djelovanje" ističe Aleksić te dodaje kako s fungicidom Duett Turbo poljoprivredni proizvođači moći će postići bolje rezultate a zahvaljujući atraktivnoj cijeni čak će i optimiziati troškove proizvodnje.

U zaključku, Udovčić iznosi kako bez obzira s čime se bavili, Duett® Turbo donosi plus poslovanju. "Poljoprivrednim proizvođačima žitarica pruža jednostavniju i isplativiju zaštitu, distributerima brand i inovaciju koje tržište traži, a za Hrvatsku poljoprivredu on je pouzdan alat za bolje rezultate i profitabilniju proizvodnju" zaključuje Udovčić.

foto: BASF