Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Želimo podijeliti s vama jedinstveno iskustvo s Trećeg međunarodnog simpozija posvećenog mrkvi, koji je nedavno održan u predivnom gradu Yorku, središtu regije Yorkshire, poznatoj po intenzivnom uzgoju povrća.

Ovaj trodnevni događaj okupio je stručnjake iz cijelog svijeta i predstavio najnovije tehnološke inovacije u proizvodnji, skladištenju i distribuciji mrkve. Raspravljalo se o alternativnim rješenjima za zaštitu ovog važnog povrća, a glavna tema bila je selekcija mrkve usmjerena na toleranciju prema brzim klimatskim promjenama.

Najatraktivniji dio programa bio je posjet ogromnom pokaznom polju s preko dvije stotine hibrida mrkve u tipu Nantes, predstavljenih od strane svjetski poznatih sjemenskih kuća. Drago nam je što možemo podijeliti da je Bejov hibrid Narvik F1 osvojio prestižnu titulu najbolje mrkve s najboljim izgledom i okusom u konkurenciji.

Ponosni smo na našu suradnju s britanskom tvrtkom Elsoms Seeds te na uspješno predstavljanje na ovom simpoziju. Hvala vam što nas pratite i podržavate u našem nastojanju da unaprijedimo proizvodnju povrća i osiguramo bolju budućnost hrane. 🥕🌱 #Mrkva #Inovacije #Bejo #ElsomsSeeds #TolerancijaNaKlimatskePromjene