Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Otključajte fosfor iz tla i riješite problem crvenila kukuruza!

Crvenilo kukuruza ne samo da pokazuje na potencijalne nedostatke u ishrani biljaka već i na potencijalne gubitke prinosa. 

Iako kukuruz ima prirodne mehanizme za rješavanje ovih nedostataka, taj proces može potrajati i do mjesec dana. Svaki dan zastoja u ovom ključnom periodu vegetacije predstavlja ozbiljnu opasnost za pravilan razvoj biljke, dovodeći u pitanje optimalno vrijeme cvatnje i oplodnje.

Važnost upotrebe Biofor BioP preparata 

Zahvaljujući specijalnoj formuli, crvenilo kukuruza može biti učinkovito riješeno u roku od samo 6 dana, čime se smanjuje rizik od gubitka prinosa.

U usporedbi s netretiranim usjevima, koji i dalje pokazuju znakove nedostatka hranljivih tvari, kukuruz tretiran Biofor BioP-om se brzo vraća u optimalno zdravu i zelenu boju.



Napredno djelovanje Biofor BioP preparata ne završava se samo na površinskom sloju. Ovaj preparat aktivno otključava nepristupačne oblike fosfora u tlu, pretvarajući ih u lako dostupane biljkama. Na taj način, osigurava se kontinuirana opskrba kukuruza hranljivim tvarima neophodnim za zdrav rast i razvoj.

Uz Biofor BioP, vaš kukuruz ne samo da brzo izlazi iz stresnog perioda crvenila, već postiže svoj puni potencijal, osiguravajući time stabilan i visok prinos.

Količina primjene 3l/ha.

foto: Biofor