Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Pre “pluga” ide Plug i to BioPlug ​🚜

Održavanje zdravog zemljišta je ključ stabilnog prinosa. Kvalitet zemljišta i njegova plodnost počiva pre svega na količini humusa u njemu kao jednoj od najvrednijih komponenti.

Zašto, kad i kako primeniti BioPlug?

BioPlug je mikrobiološki preparat koji u sebi sadrži bakterije, a one utiču na brzo razlaganje žetvenih ostataka i njihovo pretvaranje u organsku materiju. Prskanjem žetvenih ostataka preparatom BioPlug, hraniva koja se nalaze u žetvenim ostacima već u narednoj sezoni postaju dostupna biljkama. Primenjuje se tako što se na 200 litara vode doda pet litara preparata. To je količina koja je dovoljna da se isprska površina od jednog hektara. Nakon prskanja, potrebno je da se žetveni ostaci pomešaju sa zemljom u roku od 30 dana (oranjem, tanjiranjem, itd.). Preporuka je da se žetveni ostaci pre upotrebe BioPluga usitne.

BioPlug može da se meša sa svim pesticidima i totalnim herbicidima.

Gde kupiti?

Proizvod je dostupan u poljoprivrednim apotekama. Spisak distributera pogledajte 👉 ovde.

💡 Saznajte više o tome kako kontinuirana primena mikrobioloških đubriva Biofor unapređuje kvalitet zemljišta na njivama i povećava prinose klikom na link 👉 ovde ili pozovite 📱 065 202 39 01.

Rezultate iz proizvodnje, iskustva proizvođača, savete i novosti pratite na Facebook i Instagram stranicama kompanije Biofor System. 

#BioPlug

Foto: Biofor System