Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Ne odustajte od sredstava koje možete dobiti preko IPARD-a zbog dokumentacije

Obimna dokumentacija i dužina trajanja jednog projekta često budu ono što odvrati poljoprivredne proizvođače od konkurisanja za sredstva iz IPARD fondova, što je sasvim razumljivo. S druge strane, izrada takvih projekata više nije nepoznanica, s obirom na to da su sredstva iz IPARD-a u Srbiji dostupna godinama unazad.

Tokom svih tih godina, konsultantska kuća Consipard prati aktuelnosti vezana za IPARD i daje podršku tokom celokupnog procesa - od pripreme projekta pa sve podnošenja zahteva za isplatu sredstava, kao i u takozvanom ex post periodu. 

Njihov tim čine obrazovani ljudi sa relevantnim radnim iskustvom iz oblasti poljoprivrede, ekonomije, agroekonomije, kao i na sopstvenim poljoprivrednim gazdinstvima, koji su uspešno savladali obuke za pisanje projekata za EU fondove.

Consipard

Iz Consiparda kažu da je najteži korak sama odluka da se započne IPARD projekat, ali da se nakon jednog projekta, poljoprivredni proizvođači najčešće odlučuju za ponovnu aplikaciju

Ukoliko želite da saznate više o načinu rada konsultantske kuće Consipard i zatražite neobavezujuću ponudu, kliknite ovde

Možete ih kontaktirati i direktno na 📱 0646477413

 

Foto: Consipard